paramentesito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Töltse le most díjmentesen a
Nagy Penészkönyvet!
Tudjon meg mindent a
penészről és szűntesse meg!
Nagy penészkönyv - Útmutató a penész ellen
Falak kiszárítása párátlanítóval

Penészes falak

Penészes ruha

Penészes lakás

Harc a penész ellen

Pince kiszárítása

Ablakba szerelhető páramentesítő

Penész eltávolítása fáról

Penészes matrac

Fekete penész

Penész ellen szódabikarbóna

Penészmentesítő falfestékek

Penész ellen ecet

Mindent a párátlanítókról

A penészes kád

A penészes ruha tisztítása

Páratartalom mérő

Mobil páramentesítő készülék

Légkondícionáló vagy léghűtő?

Daikin klímák

Teszt: 6 mobil klímaberendezés

A szellőztetés nem mindig segít

Népszerű tévhitek a penészről

Makro- és mikro páraháztartás

Itt van az ősz, itt van újra

Kérdések és válaszok

Hogyan használjuk a páramentesítőt?

A légszárítás folyamata

Kevesebb fűtés, több penész

Penész a beépített szekrény fölött
"Páramentesítő készülékre a penészgombák megjelenése miatt volt szükség.
A bútorok mögött majd egy méter magasságig is megtalálhatók voltak a penészgombák, mire észrevettük. A párátlanító időre megérkezett, mindenféle probléma nélkül.
A páramentesítő maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Az első napokban másfél tartálynyi vizet gyűjtött össze a párátlanító a levegőből, aztán beállt napi félre.
A penészgomba tökéletesen eltávolíthatóvá vált, és azóta sem jelent meg újra."
Smahulya Róbert

"A Kancz úr vállalkozásaként felépített múzeumi helyiségek párátlanítását kívántuk a páramentesítő készülékkel megoldani – mondhatni teljes sikerrel. Jól választottunk, s remélem, akik hasonló párátlanítót vesznek, ők sem fognak csalódni.
Köszönöm a gyors leszállítást és ügyintézést!"
Üdvözlettel: dr. Páll István, a Sóstói Múzeumfalu igazgatója

"A párátlanító készüléket a pincémben lévő helyiségek páramentesítése céljából vettem. Az ügyfélszolgálat működésével maradéktalanul meg voltam elégedve.
A párátlanító is beváltotta a hozzá fűzött reményeket."
Dr Czimbalmos István

"A párafaló beváltotta a hozzáfűzött reményeinket, úgy működik, ahogy ígérték!"
Üdvözlettel: Szilágyi László

Újépítésű 55m2-es lakásunk három év után elkezdett extrém módon párásodni. Köszönhető valószínűleg kis új lakónknak és a sok-sok mosásnak. Az ablakokon folyamatosan  agy cseppekben állt a víz, bármennyire is törölgettünk és szellőzettünk. Ekkor az internetes keresgélés után megtaláltuk az Önök a páramentesítő gépét, amiről sok jót írtak. Nagyon pozitív volt az egyeztetés Farkas Úrral, mert a kételkedésemre adott válaszok alapján végülis a Trotec TTK50S típusú párátlanító vásárlása mellett döntöttünk. Ez egy elég kicsi és csendes páramentesítő, és nagyon jól végzi a dolgát. Nyugodtan moshatunk és teregethetünk, reggelre már nincs több pára az ablakokon. Megszűnt a penész is a sarkokban. Csak annyi a dolgunk, hogy a megtelt tartályt kiürítjük és mehet tovább.
Elégedettek vagyunk a párátlanító működésével, és a segítséggel amit kaptunk vásárlás előtt.
Köszönjük!
Csaba

"Az Önöktõl vásárolt páramentesítő készülék nagyon jól működik, már 2 hónapja használom és a kezdeti 72%-ról levitte a levegõ páraszintjét 65%-ra, és már ez is jelentõs változást hozott a szoba levegõjében. Köszönjük! Pappné N. Lili

"A párátlanítóval nagyon elégedettek vagyunk. Rengeteg vizet szed össze a lakásban. Eddig minden begombásodott, de a párátlanítónak köszönhetően a penész eltűnt! A szekrényekben sem nedvesek már a ruhák!
Csak ajánlani tudom, halk, szinte észre sem veszi az ember, hogy működik!"
Varga Orsolya

"Az ön cégétől vásárolt páramentesítő készülék maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeinket! 3 évvel ezelőtt-egy tetőcsere alkalmával-teljesen beáztunk. Azóta folyamatosan előjött a penész és a víz a ház minden részén! De amióta a készülék üzemel ezek a problémáink megszüntek! Ezért köszönettel tartozom önnek! A továbbiakban pedig, amikor csak lehetőségem adódik rá, mindenkinek ajánlani fogom az ön cégét!"
Katalin.

Tisztelt Farkas Géza és Pámer Katalin!
A páramentesítő készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, házfelújítás kapcsán a falak kiszárítására volt szükség viszonylag gyorsan, amit a páramentesítő el is végez. Az ára egy kicsit borsos, de megérte. Tisztelettel:
Hernád Mária HE-BAVA Bt.

"Az önöktől vásárolt páramentesítő beváltotta a hozzáfűzött reményeimet.
A párátlanító a leírásnak megfelelően dolgozik. Rengeteg vizet kiválaszt a levegőből.
Akinek hasonló problémája van, csak ajánlani tudom a páramentesítést.
Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy mekkora helyiséget kell szárítani."
Kovács László

"Nagyon elégedettek vagyunk a párátlanító készülékekkel. Szívből ajánljuk mindenkinek."
Regenye Niki

"Bárkinek szívesen ajánlom a páramentesítő megvételét (ajánlottam is) nekünk sokat segített a pára elleni küzdelemben. 1,5 nap alatt még mindig összeszed kb. 3,5liter vizet a 100 négyzetméteres házunkban, eltűnt az ablakokról a pára, nincsen szellőzetlen szag a lakásban. Ami még igen fontos,hogy egész nap működik a páramentesítő, és az áramszámlánk kb. 3500 Ft-tal lett magasabb, nem sokallom, és nem zajosabb mint egy számítógép. Megérte megvenni." 
Üdv, Gál Tamás

"A párátlanító eddig problémamentesen működik, elégedettek vagyunk vele. A lakással egy légtérben van egy földalatti gardrób szoba.A páramentesítő használata óta ebben a helyiségben érezhetően szárazabb alevegő, így a penész kialakulásának a feltétele, a magas páratartalom is csökkent. A lakószobában használva is könnyebbnek érződik a levegő.
További sok sikert!"
Üdvözlettel:
Gergely Attila

"Nagyon örülök hogy az Ön párátlanító készülékét választottam. A párát 2 nap alatt megszüntette a szobában.
A mosott ruhák gyorsabban száradnak, ha megy a páramentesítés. Nagyon meg vagyok elégedve a párátlanító készülékkel, és természetesen másoknak is ajánlom."
Békésiné.

"A penészmentesítőt azért volt szükséges megvásárolni, mert régi vályogházban lakunk, ami ebben az esős évben nagyon sok vizet, párát magába szívott. Így a falakon, később már a bútoron, és a szekrényben lévő ruhán is volt egy-egy penészfolt. Volt páramérő műszerünk. ami 75-88%-os értéket mutatott annak függvényében hogy volt-e mosás, vagy főzés. Amikor beüzemeltük a párátlanítót 24 óra alatt kétszer megtelt a tartály. Most a páratartalom 55-65% között van. Gyorsan száradnak a ruhák, nincs penészgomba, jó a közérzet a lakásban. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémával küszködik."
Tóth Sándor

"Rendkívül elégedett vagyok a párátlanító berendezéssel. Már az első nap látványosan javult a levegő a lakásban. Meglepően sok párát leválasztott, és a ruhaszárítási idő megfeleződött. A páramentesítő folyamatos üzemben működik még, de figyelve a kiválasztott pára mennyiségének csökkenését, áttérünk normál üzemmódra."
Tisztelettel
Ceglédi László

"A vásárolt penészmentesítő készülékkel a legmeszemenőbbekig meg vagyok elégedve. Kb. 2 hónapos folyamatos használat után szinte kikapcsolás nélkül is tökéletesen működik. Eleinte én is kicsit szkeptikus voltam, de látva a levegőből kinyert víz mennyiségét, és a pára csökkenését, már tudom, hogy jó döntés volt a párátlanító megvásárlása."
Tisztelettel
Börzsei Gyula

"A párátlanító készülékkel meg vagyok elégedve. Éjszakára használom, hogy a pára ne csapódjon le az ajtó- illetve ablaküvegen és onnan lefolyva ne tegye tönkre a parkettát. Egy éjszaka alatt kb. 1,5-2 liter víz gyűlik össze a páramentesítő tartályában. A szobák falai is érezhetően kevésbé nedvesek és így melegebbek. A páramentesítő csendes és eddig probléma nélkül működött. "
Tisztelettel
Stark András

"
Az Öntől rendelt páramentesítő készüléket a júliusban rendeltük meg, és azóta is kiválóan működik.
A párátlanítót az intézetünkben található könyvtárban helyeztük el, ahol állandóan 80% feletti volt a páratartalom. A páraelszívó segítségével letudtuk vinni 70 %-ra, és a levegő minősége is érezhetően jobb lett. Nagyon jó dolog továbbá, hogy automatikusan lekapcsol a párátlanító, így éjszakára állandóan bekapcsolva hagyhatjuk azt.
Összességében teljesen elégedettek vagyunk az Öntől megrendelt berendezéssel."
Jóna László

"A párafaló készülék számomra kellemesebb meglepetés volt mint amire számítottam. Rendszeresen használtam a reklámozott párementesítő korongokat,  48m2-re 4 db-ot melyek egy hét alatt 1 liter vízet gyüjtöttek össze. A korongok 1 hónapig használhatók durván 5.000,--Ft a beszérzési értékük.  Azt tudtam, hogy valami más megoldást kell keresnem, mert ez számomra nem felelt meg, sem hatásában, sem értékében. Az interneten, senki által nem ajánlottan találtam meg az Önök által forgalmazott páramentesítő készüléket. Az első alkalommal 9 liter!!!!! vízet gyűjtött össze, az energia fogyasztása is nagyon alacsony.
Az interneten olvasható tájékoztató adatok valósak voltak, ami a vásárlónak ma már hihetetlen."
Köszönöm: P. Györgyi

"
Köszönöm a párátlanító készüléket, kiválóan dolgozik és össze sem lehet hasonlítani más "tablettás" páramentesítő
berendezések teljesítményével. Így bátran szellőztetek esős ködös párás időben is,
nem reked meg a pára az északi fekvésű szobánkban.
Tökéletesen azt kaptam amit önök igértek a hirdetésükben.
További jó munkát , "
Ferkó István

"
Minden menetrendszerűen ment:
a megígért határidőre megkaptuk a kiválasztott, lakásrészhez megfelelő teljesítményű párátlanító készüléket.
Mivel a lakás 2 szintes, és egy régi építésű házban van, a félszuterén szint párásabb, nedvesebb, mint a felső!
Ebben segít a páramentesítő. Ha a páratartalom mérő magasabb értéket mutat: működtetjük folyamatosan, napokig..
Szorgalmasan gyűjti a párát, a nedvességet, okos-ügyes gép, meg vagyunk vele elégedve."
Köszönettel: Fekete Andrea/Budapest

"
Vásárolt páramentesítő az első két napon 1-1tartály párát gyűtött össze.
Most már 1hét / 1tartály.
TÖKÉLETES VÁLASZTÁS EZ A GÉP !
További sok vásárlót kívánok."
Szegedi Gábor vásárló

"
az Önöknél vásárolt páramentesítő gép a kezdetektől (értsd a megrendelés körülményeitől kezdve) maximálisan elégedett vagyok. A párátlanító már a megrendelés után másnap megérkezett, kezelése egyszerű, tehát üzembe is állt. Nagyon alkalmas az átmeneti - fűtési szezon előtti - hűvös időben a fürdőszoba páramentesítésére, így a száradó ruhák nem válnak vizilószagúvá. Maga a kicsapatott pára sem vész kárba, mert tökéletes a virágok locsolására - különösen az orchideák kedvelik. Kipróbáltuk a páramentesítőt egy építési hibából nedves helyiségben is, néhány nap alatt kiszárította a falakat. Összefoglalva, csak ajánlani tudom bárkinek, aki pl. építkezik, lakást újít fel, csőtörést szenvedett, vagy egyéb okból nedves falak között kénytelen élni - de ha ezek az okok elmúlnak, akkor sem válik felesleges lommá, ezt tanúsíthatom."
Schrammel Zoltán

"
A párátlanító készülékkel 100%-ban elégedettek vagyunk, a falak penészedése, nedves szag megszűnt. végre a ruhák is száradnak gyorsan :)
Csak ajánlani tudom (és teszem is) mindenkinek. Nem bántuk meg a vásárlást!"
Norbert

" Mióta megkaptuk a páramentesítő készüléket, folyamatosan üzemel és nagyon szeretjük.
Végre nincs gondunk a páratartalommal és a dohos, fülledt levegővel.
Bátran száríthatjuk a ruhákat a lakásban, mert ez a kis párátlanító szépen elvonja a nedvességet.
Minap egy éjszaka alatt megszárította a kabátomat.
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a párátlanítót, mert tényleg nagyon jól és minden gond nélkül működik.
Esős napokon pedig csak ez jelent megoldást a szobában felgyűlt párára, mert a szellőztetés ilyenkor nem sokat ér!"

"
Másfél hete, hogy megérkezett a WDH520 páramentesítő.
Már előző levelemben írtam, hogy nagyon meg vagyok elégedve. Azóta sem változott a véleményem. Csodásan tudom hasznosítani mosott ruhák szárításánál is.
Már nem párásodnak az ablakok. Mint már írtam a nehéz légzésem is elmúlt, ami azt bizonyítja, hogy a lakásban levő párás levegő lehetett az oka.
Csupa jót tudok írni a készülékről. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Köszönettel
Hanula Gyuláné
Érd

"
Gyakran gondolok Önre és a szimpatikus vásárlási lehetőségre.
A Trotec páramentesítő készülék hamar otthonunk kedvence lett.
Megszüntette lakásunkban a magas páratartalom által okozott minden kellemetlenséget, penészt, dohos szagot.
Saját tapasztalataim alapján már jó szívvel ajánlottam is hasonló problémákkal küzdő ismerőseimnek.
Jó érzés volt tapasztalni a pontos, gyors ügyintézést."
Papp Józsefné

"Teljesen elégedettek vagyunk. Azóta ketten is vettek Önöktől ilyen gépet az ajánlásunkra."
Üdvözlettel

"A vásárolt páramentesítő készülék hibátlanul működik, minden vele kapcsolatos elvárásomat maradéktalanul teljesíti. Csendesen végzi munkáját. Egyre inkább foglalkoztatja családomat egy másik készülék vásárlásának lehetősége is, de ezt majd meglátjuk."
Érdeklődését köszönve : G. Imre

"A páramentesítő készülékkel maximálisan elégedett vagyok. Ha újra, vagy még egy készüléket vásárolnék, biztosan ezt választanám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokan - korábban én sem - tudják, milyen sok problémától szabadulhatnak meg általa.
Köszönöm"
Hudák Zoltán

"Mielőtt megvettem volna a penészgátló berendezést Önöktől eléggé hitetlen voltam. Nem hittem benne, hogy ez orvosolja az én problémámat. Mi egy vertfalu parasztházban lakunk és a páratartalom állandóan 90% körül volt. Két nap alatt megérkezett a páramentesítő. Miután  beüzemeltük a párátlanító készüléket, az első nap 24 órában ment. Ez alatt az idő alatt háromszor kellett kiüríteni a vizes tartályt, ami 12 l vizet jelentett. Hihetetlen volt, hogy ennyi vizet összegyűjtött. Persze azóta nem megy állandóan, de sokat használjuk. Nagyon örülök, hogy az Önök páramentesítő készülékét választottam,  tudom, hogy a 70 ezer Ft nem kevés pénz, de megérte. Azóta eltűnt a dohos szag a lakásból.  Nagyon köszönöm Önöknek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával kűzd."
Üdvözlettel: Berényi Éva

páramentesítő, penészmentesítő, párátlanító
 

Penészmentesítő - párátlanító - falszárító


Küzd a penésszel?


 Már minden vegyszert és csodaszert kipróbált, de semmi eredmény?
Nem csoda! Hiszen nem a penészt, hanem annak az okát, a magas páratartalmat kell megszűntetni!


Vásárlóink teljes körű megelégedésére első osztályú
 megoldásokat kínálunk a párátlanítás területén.

2015. végén a 30.000-dik termékünket adtuk el!


I
nformációkért, részletes leírásokért a páramentesítő berendezésekről
és további készülékekről, a 

vevővéleményekről, kérem válasszon az alábbi termékek közül:

Akciós áraink érvényességét 2017. május 2-ig meghosszabbítottuk!

 


párátlanító berendezés páramentesítő budapest Páramentesítő készülékek
 akkus fúró, akkumulátoros fúró Akkus fúrók és csavarbehajtók
mobil klíma Mobil klímák
ipari hősugárzó, hőlégfúvó Ipari hősugárzók, hőlégfúvók
Párásító készülékek, ipari párásítók Profi párásító berendezések
párátlanító ventillátor kecskemét budapest wdh falszárítás Ventilátor, szélgép
páramérő, páratartalom mérők Páratartalom mérés

További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel,
Farkas Géza
cégvezető
FG-TECH KFT

Hogyan szünteti meg a páramentesítő a penészfoltokat?

A párátlanító készülék kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ami a penész okozója. Ebből következik, hogy a párátlanítás során eltűnnek a penészfoltok

A penészgombának a vizes fal a táptalaja, ezért ha páramentesítő készülékkel kiszárítjuk a levegőt, és a falakat, akkor életképtelenné válik a penész. A száradás már az ember számára megfelelő 50 %-os páratartalom mellett is bekövetkezik. A páramentesítés következtében egy-két hét múlva kezdenek összehúzódni a penészfoltok, és pár hét után le lehet söpörni a falról a penészgombát. A párátlanítás költséghatékonyabb módszer, mint évente újra festeni a falakat, és rengeteg pénzt költeni a penész gátló szerekre. Ha megszűntek a penészfoltok, akkor elmúlik a dohszag is.

Ezenkívül mitől véd meg a páramentesítés?

 • Vizes ablakok: A téli időszakban gyakori gondot okoznak a nedves ablakok. Mivel az ablak felülete hidegebb (harmatpont alatti), mint a fűtött levegő, ezért oda párátlanítás nélkül könnyen kicsapódik a víz.  
 • Vizes falak: Télen a falak is gyakran harmatpont alatti hőmérsékletűek, hiszen kívülről éri őket a hideg levegő. Páramentesítés nélkül sajnos itt is fennáll a kicsapódás veszélye, ami penészedést okoz.
 • Penész a falon: A nedves fal vagy a vizes ablak kitűnő környezet a gombák számára. A spóráknak legfőképp a nedvességre van szükségük. Ha több, mint három napig folyamatosan élvezhetik ezt a körülményt, akkor szaporodásnak indulnak. A párátlanító visszafordítja ezt a folyamatot.
 • Nedves pince: A hűvös pincék akár egész évben, de leginkább a nyári időszakban veszélyeztetettek. Meleg időben a kinti levegő több nedvességet képes hordozni, de amikor ez a páradús levegő beáramlik a hideg pincébe, akkor a benne lévő víz kicsapódhat a falakra. A másik oka a pincék párásodásának a talajvíz. A párátlanítás természetesen a pincében megoldást jelent.
 • Dohos szag: A foltos falakkal együtt jár a dohos szag is. A páramentesítő készülék ezt is megszűnteti
 • Ruhaszárítás: A ruhák száradáskor átadják a nedvességet a levegőnek, így a páratartalom még inkább megemelkedik a lakótérben, ami tovább fokozza a penész kialakulásának esélyeit. Ha a páramentesítő gépet egy légtérbe helyezi a szárított ruhákkal, akkor a ruhaszárítás ideje akár a felére - negyedére csökkenhet és nem kell tartani a penészgombáktól sem.
 • Uszodai párátlanítás: A nagy vízfelületnek óriási a párolgása. Uszodában kikerülhetetlen a levegő páramentesítése, mert különben folyni fog a víz a falakról.
 • Penészes, vizes hőhidak: A hőhídnál ugyanaz a probléma, mint a vizes ablakoknál. Ezek a felületek hidegebbek, (harmatpont alatti hőmérsékletűek) mint a környező részek. Ha párátlanító készülékkel normál szinten tartják a nedvességet, akkor sokkal kevesebb eséllyel csapódik ki a víz a hőhidakra.

 

Miért válasszon minket, ha párátlanító készülékeket keres?

A webshopunkban található párátlanítók mind első osztályúak. 

1) Ezt nem pusztán mi állítjuk, hanem rengeteg vásárlónk is erről számol be. Erről meggyőződhet a termékek leírása alatt található várárlói vélemények alapján.
2) Több páramentesítő készülékünket is teszteltek Németországban. A párátlanítók teszt-eredményei honlapunkon olvashatók.
3) A nálunk kapható páramentesítők általában kevesebb áramot fogyasztanak mindamellett, hogy nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint más párátlanítók.
4) Minden páramentesítő géphez kitűnő vevőszolgálat is párosul. Szívesen adunk ingyenes szakmai tanácsot kérdések esetén.
5) Olcsón és gyorsan szállítunk egész Magyarország területén.

Kérjük böngésszen kiváló páramentesítő készülékeink között.


Vásárlói vélemények a párátlanító készülékekről

Páramentesítő berendezésünkkel maximálisan elégedettek az ügyfelek. A konkrét típusokhoz tartozó véleményeket az egyes párátlanító berendezéseknél olvashatja, de ide, és az oldal két szélére is kiraktunk néhány vásárlói tapasztalatot.

"Tisztelt Farkas Úr!

Nagyon elégedettek vagyunk a Trotec TTK 50 E párátlanító készülékkel, gyorsan és kis energiafelhasználással csökkenti a lakásban a páratartalmat. Pozitív tulajdonsága a párátlanító gépnek, hogy tudjuk szabályozni a pártartalom mértékét így nincs szükség a páramentesítő folyamatos üzemeltetésre ezzel az energiafelhasználást lehet csökkenteni.Csendes üzemű, ami fontos, mert néha éjszaka is üzemeltetjük.
Az ok, hogy miért volt a párátlanító készülékre szükség: az elmúlt években nyílászárókat cseréltünk és ezzel a lakás természetes szellőzése lecsökkent. Tavaly télen tapasztaltuk igazán a falak vizesedését. Áprilisban született kisfiunk, és a babaruhák teregetése a rossz idő beálltával már csak a lakásban volt megoldható.
A szellőztetés kevés volt, és sajnos egy két helyen a penész is megjelent. A magas pártartalom a gyereknek sem tesz jót. Ezért elhatároztuk, hogy idén mindenképpen beszerzünk egy páramentesítő gépet. Már tavaly is érdekelt ez a típusú párátlanító mivel jó műszaki paraméterekkel rendelkezik. Az interneten böngészve találtam az önök lapjára, a vevők által írt vélemények megerősítették a kiválasztott párátlanító melletti döntést. Teljesen korrekt módon történt a vásárlás, elégedettek vagyunk az ügyintézéssel is."
Üdvözlettel:
Kállai Tibor és Családja

Tisztelt Farkas Úr!

"2012.  novemberében vásároltunk Önöktől WDH 520-as típusú páramentesítő készüléket. Előtte nagyon sokat gondolkodtunk, hogy milyen típusok között válasszunk. Fontos szempont volt, hogy ne fogyasszon sok áramot és hatékonyan tudjon működni a páramentesítő. Lakásunkban évek óta küzdöttünk a nagy páratartalom és a penész ellen. Sok megoldást megpróbáltunk, de ezek nem vezettek eredményre. Végül úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a páramentesítő készüléket. Legnagyobb meglepetésünkre pár nap múlva a páratartalom már nem volt több mint kb. 55 %. A  párátlanító készüléket nem is kell egész nap működtetnünk, mégis a párás levegő helyett kellemes levegő lett a lakásban. A penészesedés teljesen megszűnt és az ablakokról sem csorog a víz, mint korábban. Amikor olvastam korábban a páramentesítőkről beszámolókat, én is hitetlenkedtem, hogy ilyen hamar megoldás lesz erre a problémára. Ám amikor saját magam is ezt tapasztaltam, örültem, hogy a páramentesítő kipróbálása mellett döntöttünk. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a típust! Köszönöm a korrekt és gyors szállítást is! Köszönöm, hogy megoszthattam tapasztalatunkat:"
Bittmanné


"A cégüktől vásárolt WDH 520-as páramentesítő beszerzésekor nagyon jó benyomásokat szereztem. Honlapjuk áttekinthető volt, telefonon könnyen el lehetett érni a céget, megfelelő felvilágosítást és segítséget kaptam a páramentesítő kiválasztásához. A párátlanító szállítása időben és pontosan történt. A páramentesítő készüléket több mint egy éve használom, s az kiválóan működik."
Üdvözlettel
Kovács János
Raaber Kft.

Tisztelt Prámer Katalin !
"Ezúton szeretném megköszönni kiváló munkájukat, segítségüket, és a párátlanító berendezést.
Minden a megbeszéltek szerint, korrektül zajlott, csak pozitívumokat tudok mondani Önökkel kapcsolatban, másoknak is fogom ajánlani a páramentesítő készüléket.
A mai napon beüzemeltük a páramentesítőt. Halk, gyönyörűen működik, 1,5 óra alatt 1 liter vizet gyűjtött össze. / és még nem mostam, teregettem/
Szeretnék további munkájukhoz sok sikert kívánni.
Mindent nagyon köszönök!!!"
Tisztelettel:
Kiss Sándorné Szigetszentmiklós

"Nagyon elégedettek vagyunk a páramentesítő készülékkel, rendkívül sok párát összegyűjtött a lakásban, a falakon a penészfoltok is megszűntek. Örülünk, hogy rátaláltunk erre a páramentesítő berendezésre."
Köszönettel: Dániel László

"Meg vagyok elégedve a páramentesítő készülékkel kapcsolatban. A párátlanító úgy dolgozik ahogy elvártam tőle.  Jó szívvel ajánlom a páramentesítőt, akinek vannak ilyen gondjaik. Írhatna az ember regéket, de az már nagyon marketing szagú lenne."
Sárközi Ernő, Szatymaz

Akciós termékeinkből
 
paramentesito 00096
PAC 3500 E 3,5kW mobil klíma+Airlock 100 ablakkivezetés csomagajánlat
PAC 3500 E nagyteljesítményű mobil klíma Airlock 100 ablaktömítéssel együtt  akciós csomagban (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkan
bruttó 124.100 Ft
AKCIÓ! - 1%
bruttó 122.600 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00052
Ipari adszorpciós páramentesítők 2,3-58 kg/h - Eladás/Bérbeadás
Nagy méretű, akár 2,3-58 kg/h, azaz 55-1.400 kg/nap teljesítményű adszorpciós páramentesítők (Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a páramentesítő rendelkezé
 Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00009
WDH-500AH - Ipari páramentesítő készülék 50 l /nap teljesítménnyel
Ipari páramentesítő WDH-500 AH párátlanító - 50 l /nap páramentesítő teljesítménnyel (A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.) A WDH 500-as
bruttó 296.000 Ft
AKCIÓ! - 17%
bruttó 245.000 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00077
WDH 716 HE - Párátlanító, penészeltávolító készülék 80 m2-ig - 25l/nap
WDH 716 HE - Párátlanító, penészeltávolító készülék 80 m2-ig - 25l/nap    Nedves lakásra és a penészes falakra: A megoldás a páramentesítés, most ajándék páramérőv
bruttó 96.250 Ft
AKCIÓ! - 30%
bruttó 67.800 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00097
PAC 2000 S 2 kW mobil klíma+Airlock 100 ablakkivezetés csomagajánlat
    Kiváló kompakt mobil klíma -  Trotec PAC 2000 S + Airlock 100 ablaktömítés kedvezményes csomagban (A termékek raktáron vannak. 1-3 munkanapo
bruttó 102.700 Ft
AKCIÓ! - 1%
bruttó 101.200 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00005
Elektromos ipari hősugárzó, hőlégfúvó 15 KW - Trotec TDS 75
Elektromos hősugárzó 15 kW Német minőség, kiváló ár/érték arány! (A termék raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!)  Mielőtt a részleteket
bruttó 104.000 Ft
AKCIÓ! - 28%
bruttó 74.990 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00019
Trotec TTR 55 E - Párátlanító pincébe, garázsba, hideg helyekre
(Ez a típus elfogyott. Helyette kérjük válassza a kicsit nagyobb teljesítményű és tömlőcsatlakozóval is rendelkező legújabb modellt: TTR 56 E adszorpciós páramentesítő készü
bruttó 64.800 FtElhelyezés a kosárban
paramentesito 00083
Mobil klíma és Párátlanító 2,6 KW - Kiváló minőség, A oszt - Trotec PAC 2600 S
  PAC 2600 S mobil klímaberendezés párátlanító funkcióval (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) A PAC 2600 S mobil
bruttó 132.000 Ft
AKCIÓ! - 29%
bruttó 94.200 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00024
Trotec TTK 52 E Párátlanító - penészmentesítő, digitális vezérlés 50 m2-ig - 16l/nap
Szép is, jó, csendes is - ez a új TTK52 E páramentesítő  A legnagyobbtól, a Trotec-től megszokott kiváló műszaki tartalom, egyszerű kezelés, csendes működés Végleges m
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 32%
bruttó 52.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00042
Trotec BZ05 digitális páramérő és hőmérő ébresztőórával
Digitális páratartalom mérő és hőmérséklet mérő ébresztőórával és jól látható kijelzővel (A páramérő raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önne
bruttó 7.990 Ft
AKCIÓ! - 13%
bruttó 6.990 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00034
Uszodai párátlanító, medence páramentesítő 90 l/nap - WDH-DF95
Uszodai párátlanító, medence párátlanító akár 90 l/ 24 h teljesítménnyel (A párátlanító jelenleg nem kapható!) Az uszodai páramentesítés fontossága A medence üzemeltet
bruttó 687.200 Ft
AKCIÓ! - 13%
bruttó 598.000 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00092
Mobil klíma és páramentesítő 3,5 KW - 2 csöves, új technológia, energiatakarékosabb - Trotec PAC 3550 PRO
PAC 3550 PRO professzionális mobil klíma 25%-kal hatékonyabb hűtés az innovatív technológiának köszönhetően (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon be
bruttó 184.000 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 138.200 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00095
PAC 2600 E 2,6 kW mobil klíma+Airlock 100 ablaktömítés csomagajánlat
  2,6 kW teljesítményű mobil klíma -  Trotec PAC 2600 E + Airlock 100 ablaktömítés akciós csomagban (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon
bruttó 104.300 Ft
AKCIÓ! - 1%
bruttó 102.800 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00102
Akkumulátoros csavarbehajtó, csavarozó 3,6 V -4 Nm, 230 rpm, forgó bittár, Li-Ion akku, LED, koffer - Trotec PSCS 11-3,6V
Minőségi akkumulátoros csavarbehajtó gyors, forgó bittárral - Trotec PSCS 11-3,6V (A csavarbehajtó raktáron van. Házhoz szállítjuk 1-3 munkanapon belül.)
bruttó 17.200 Ft
AKCIÓ! - 45%
bruttó 9.490 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00105
Akkumulátoros fúró és csavarbehajtó, 20 V -35 Nm, Li-Ion akku, LED, fék, koffer - Trotec PSCS 10-20V
A termékcsalád csúcsa, a csavarozó és fúrógépek királya kiváló áron (A fúrógép raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)  
bruttó 32.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 23.200 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00104
Akkus fúró és csavarbehajtó, 16 V -30 Nm, Li-Ion akku, LED, fék, koffer - Trotec PSCS 10-16V
Trotec PSCS 10-16V Li-ion akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó (A fúrógép raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) Tökéletes meg
bruttó 24.000 Ft
AKCIÓ! - 23%
bruttó 18.590 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00020
Trotec TTK 100 S - Elegáns páramentesítő 110 m2-ig
Páramentesítő a vizes ablakok, penészes falak ellen! Erős párátlanító teljesítmény a penész garantált megszüntetésére 110 m2-ig, most ajándék páramérővel! (A párátl
bruttó 112.000 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 87.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00064
Mobil klíma és Párátlanító 3,4 KW - Kiváló minőség, A energiaosztály - Trotec PAC 3500 X
Trotec PAC 3500 X mobil klíma "A" energiaosztállyal, extra párátlanító móddal (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítj
bruttó 169.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 124.200 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00088
Elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - optimláis kerek forma - 9 kW Trotec TDS 50 R
Elektromos hőlégfúvó 9 kW, kerek kivitelben - TDS 50 R  Német minőség, kiváló ár! (A termék raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!)     Le
bruttó 74.000 Ft
AKCIÓ! - 39%
bruttó 44.990 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00035
Trotec TTK 25 E páramentesítő egy szobába - kicsi, de hatékony
Kicsi, csendes és hatékony páramentesítő (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) 2013-as modell a német Trotectől Alac
bruttó 47.900 Ft
AKCIÓ! - 6%
bruttó 44.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00080
Trotec TTK 70 E Páramentesítő, penészeltávolító - 70 m2-ig - 20l/nap
Problémája van a penésszel, a párás ablakokkal és a vizes falakkal? Akkor kiváló döntés lehet az Ön számára a Trotec TTK 70 E páramentesítő, melyhez most egy páramérőt adun
bruttó 82.000 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 64.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00003
Elektromos ipari hőlégfúvó, hősugárzó 30 KW - Trotec TDS 120 R
Elektromos ipari hőlégfúvó 30 kW Német minőség, óriási fűtési teljesítmény, kiváló ár!   (A hősugárzó a nagy keresletre való tekintettel elfogyott! Válasszon többi kiváló
bruttó 210.000 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 169.000 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00103
Akkus fúró és csavarbehajtó, 12 V -22 Nm, Li-Ion akku, LED, fék, koffer - Trotec PSCS 10-12V
Trotec PSCS 10-12V Akkumulátoros fúró- és csavarozógép (A fúrógép raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) Amilyen erős a csa
bruttó 19.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 13.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00086
Elektromos, kerámiabetétes hősugárzó - Trotec TDS 10M kerámia hőlégfúvó - 2 kW
 Elektromos kerámiabetétes hősugárzó, hőlégfúvó  - TDS 10 M  Gyors meleg égő por nélkül!   (A termék raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk!) &
bruttó 17.600 Ft
AKCIÓ! - 26%
bruttó 12.990 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00045
WDH 610 HA - Párátlanító, penészmentesítő - 40 m2-ig -12l/nap
Penészes, vizes falak, dohos levegő?  Van megoldás! 2014 -ben tesztgyőztes páramentesítő - minimális fogyasztással, most ajándék páramérővel! (A párátlanító r
bruttó 63.000 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 49.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00014
Trotec TTK 50 E Párátlanító - penészmentesítő 50 m2-ig - 16l/nap
Nedves, penészes falak?  Van megoldás!   Egyik legcsendesebb párátlanítónk - minimális fogyasztással,és most ajándék páramérő műszerrel! (A párátlanító rakt
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 27%
bruttó 56.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00110
Bitkészlet a német Trotectől - 32 részes, gyorsváltós, mágneses bittartó praktikus dobozban
 Trotec 32 részes bitkészlet az akkus fúrókhoz és csavarozókhoz  (A termék raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.) Rendeljen a Trotec akkus
bruttó 6.400 Ft
AKCIÓ! - 39%
bruttó 3.900 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00058
Profi párásító készülék - 600 m3-ig 34l/nap- Trotec B 300
Profi párásító berendezés automata szabályzással Trotec B 300 nagyobb irodák, üzlethelyiségek, csarnokok, múzeum stb. párásítására (A párásító csak megrendelésre kapható. Várh
bruttó 514.000 Ft
AKCIÓ! - 5%
bruttó 489.000 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00063
Sötétsugárzó, sötét infra hősugárzó 1.800 W - távirányítóval - WDH 180 DS
Hatékony sötét infra hősugárzó 1.800 W fűtési teljesítménnyel, fény kibocsátása nélkül   Távirányító, 2 infra fűtési fokozat (A hősugárzó a nagy keresletre való tekint
bruttó 82.000 Ft
AKCIÓ! - 9%
bruttó 74.600 Ft
 
Elhelyezés a kosárban
paramentesito 00098
PAC 2600 S 2,6 kW mobil klíma+Airlock ablakkivezetés csomagajánlat
   Trotec PAC 2600 S mobil klíma + Airlock 100 ablaktömítés kedvezményes csomagban (A klímaberendezés raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül k
bruttó 107.100 Ft
AKCIÓ! - 1%
bruttó 105.600 Ft
 
Elhelyezés a kosárban


Hírek
Falak kiszárítása - 2013.07.12. 14:53
Falak kiszárítása páramentesítő készülékkel

Árvíz után nagyon fontos, hogy a falakat időben kiszárítsuk, ugyanis minél tovább hagyjuk kezeletlenül a vizes falakat, annál nagyobb kár keletkezhet a szerkezetükben. A vizes falak egyébként gyorsan penészednek, és a falak kiszárítsa nélkül pár hét alatt az egész épületet beboríthatja a penész. Az egész következménye pedig az élhetetlen környezet és a dohos szag. A párátlanító készülékeink segítségével gyorsan és hatékonyan működik a falak szárítása. Ha páramentesítőt szeretne vásárolni, kérjük olvassa el az alábbi cikket is, hiszen ezt pont azoknak írtuk, akik ebben a cipőben járnak és szükségük van egy gyors és végleges megoldásra: Falak kiszárítása páramentesítő készülékkelElektromos páramentesítő - 2013.01.25. 15:46
Egy rövid cikkben összefoglaljuk, hogy mik az elektromos párátlanító előnyei, és, hogy mire kell odafigyelni az elektromos páramentesítők kiválasztása során:
A teljes szöveghez kérem kattintson ide ide: Elektromos párátlanítókPenész eltávolítása - 2012.11.22. 18:25

A penész hatékony, és végleges eltávolítása

Írtunk Önöknek egy hasznos cikket arról, hogy miért fontos a penész eltávolítása, és, hogy hogyan lehet a penészt hatékonyan és véglegesen eltávolítani.

Az oldalon található teljes tartalom szerzői jog által védett. Minden szöveges tartalom és kép az FG-TECH KFT kizárólagos tulajdona.

Páramentesítők, párafalók nagy választékban. 1-2 munkanapos házhozszállítással Magyarország bármely településére.
Budapest Kecskemét Szeged Kiskunfélegyháza Pécs Zalaegerszeg Miskolc Eger Győr Kaposvár Tatabánya Ózd Sopron Szombathely Szolnok Békéscsaba Szekszárd Visegrád Veszprém stb.
falszárítás, árvíz utáni szárítás, magas páratartalom, páramérő, párátlanítók

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Bankkártyás fizetés

Termék ajánló

"Kérdésére válaszolva a WDH-520HB páramentesítő készülékről a következő a véleményem:
2009-től sajnos elkezdődött lakásunk egyes részein a zöld penész megjelenése. Ezt tudatosan meg akartuk szüntetetni, ezért vásároltuk a fent leírt párátlanítót.
A tapasztalatok:
- megszűnt a penészedés
- biztonságosan működik
- 52 liter vizet szívott ki eddig a falakból
- a fent leírtak alapján lassabban őszülök (nem idegeskedem)."
Üdv: Pozsgay László,  56 éves

"A Procon Hungária Kft. nevében szeretném kifejezni köszönetünket és megelégedésünket a párátlanító készülékkel kapcsolatban, amelyet Önöktől Interneten keresztül rendeltünk."
Petőné Sipos Laura

"Megérkezett a párátlanító, köszönjük a segítséget!
Magyar Ferences Levéltár


"Az Önöktől vásárolt párátlanító készüléket egy éve használjuk. Télen nagy gond volt a ruhák szárítása, a párás ablakok, a penész takarítása.
Vásárlás előtt tájékozódtunk a neten a lehetséges párátlanítók között. Az Önök páramentesítő készüléke volt számunkra a legszimpatikusabb, mind műszakilag,mind az árát tekintve. Prímán működik, nagyon  sok párától és penésztől szabadított meg bennünket.
A párátlanító rendelése, és a szállítás pontosan ,gyorsan ,korrekten történt. Köszönet érte. Ajánlom mindenkinek, szuper jó páramentesítő!!!"
Rostási Sándorné és Családja.

"Kedves Farkas Úr!
Mi azért rendeltünk ilyen páramentesítőt, mert a lakás rettentően párás volt. Szó szerint víz folyt a falról is. A párátlanító nagyon jól működik, rengeteg vizet gyűjtött össze. A lakás festésekor is nagy hasznát vettük, gyorsabban száradt a fal. Nagyon meg vagyunk elégedve, mind a páraelszívó készülékkel, mind az Önök cégével.
Köszönjük. "

Sárközi Bernadett

Kérdéseikre válaszolva:
1. Azért vásároltam a jelzett páramentesítőt, mert idén januárban költöztünk új házba, és sokat hallottam a hő megtartó képességről és páralecsapódásról.
2. Mind az ügyfélszolgálat, mind pedig az ott kapott információ tökéletes volt, ezért is döntöttem végül Önök mellett.
3. A párátlanító maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
A páramentesítő elsődlegesen a fürdőszobában kerül felhasználásra, fürdés előtt 20 perccel kapcsoljuk be és fürdés után 30 perccel ki.
Az elmúlt lassan 1 év alatt egy kósza penész sem ütötte fel a fejét a fürdőben.
Nagyon hatékony és nagyon látványos, amikor a begyűjtött víz a párátlanító tartályába csöpög.
A lakás más területének páramentesítésére is használjuk nagy-nagy megelégedéssel.
Számomra egyetlen gond a tápvezetékkel van. Sajnos az elég rövidke, lehetne egy fél méterrel hosszabb.
Szabó Zoltán

"A páramentesítő készüléket leányom részére vásároltam, aki egy viszonylag régi építésű, de korszerű szigetelésű falusi házban két apró gyerekkel lakik. A gyakoribb mosások és a fent leírt szigetelés következtében rendkívüli nagy volt a páralecsapódás, nem csak az ablakoknál, de a parketta egyes részein is vízfoltok keletkeztek. Már a lakásba lépve megcsapott a tömény dohszag, pedig a falba szereltettek valamilyen vízbontó rendszert.
Amióta az Ön által forgalmazott párátlanítót üzembe helyezték, a kellemetlen szagok és a páralecsapódások megszűntek, a gyerekek légúti megbetegedései is ritkultak.
Ezért köszönettel tartozom, és minden ismerősömnek szívből ajánlom."
Müller Péter

"A vásárolt párátlanító az ELTE Lágymányosi kampuszán egy TÁMOP project keretében beszerzett nano részecskéket vizsgáló műszer mellé lett telepítve, mivel annak meghatározott páratartalom igénye van. Ez idáig panaszmentesen működik."
Üdvözlettel:
Korek Györgyi

"Kedves Géza!
Egy hete dolgozik a páramentesítő. Hihetetlen, mennyi vizet hoz össze. Azóta úgy néz ki, rendeződik a páratartalom, száraz a fal és a levegő is. Fogom ajánlani másnak is.
Köszönöm és további sok sikert kívánok:"
Kollár Edit


"A párafalóval teljesen elégedett vagyok, sokat használom és semmi probléma nem volt vele. Másnak is tudom ajánlani. "
Zsuzsanna

"Érdeklődésére válaszolva azt tudom mondani, hogy köszönjük önöknek, hogy ilyen nagyszerű párátlanító készüléket gyártanak. Nekünk megoldotta a problémánkat, úgy tűnik, hogy a vizesedés és a penészesedés lassan, de kezd megszűnni, úgyhogy bízunk benne, hogy a két helységet újra tudjuk használni. Köszönet érte."
Somodyné Ákhim Aranka - Alfa-Styl KFT

"Az ön cégétől vásárolt párátlanító készülék maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeinket! 3 évvel ezelőtt-egy tetőcsere alkalmával-teljesen beáztunk. Azóta folyamatosan előjött a penész és a víz a ház minden részén! De amióta a páramentesítő üzemel ezek a problémáink megszűntek! Ezért köszönettel tartozom önnek! A továbbiakban pedig, amikor csak lehetőségem adódik rá, mindenkinek ajánlani fogom az ön cégét!"
Katalin.


"Az Önöktől vásárolt párafaló két hete működik nálunk éjjel-nappal. A lakásban kb.90 % a páraszint. A készülék naponta egy tartálynyi vizet gyűjt össze. A két hét alatt több mint 40 litert. A lakásban működik 4 db tablettás páramentesítő is, /csak addig amíg a korábban vásárolt tabletták elfogynak/, de a kettőt nem lehet összehasonlítani. Egy 16 négyzetméteres helységben 12 órás működést követően a az érték 65-70 %-ra megy le. A párátlanító készülékkel elégedettek vagyunk."
Füller János

"
Az önöktől vásárolt páramentesítő géppel maximálisan meg vagyok elégedve. Már a lakásfelújítás során hasznát vettem, mert a frissen festett fal nagyon gyorsan kiszáradt a segítségével. Azóta a lakás ideális páratartalmának beállításában vesszük hasznát. Már pár óra használat után elérhető a kívánt érték. Azóta már több ismerősömnek ajánlottam, még a festőm is jelentkezett, hogy szeretné elkérni az önök elérhetőségét, mert a többi megrendelőjének is jó szívvel ajánlaná a párátlanító készüléket, mivel saját szemével is meggyőződött arról, hogy milyen hatékony."
Rajnai Adrienn

"Tisztelt Farkas Géza! A megvásárolt páramentesítő, azóta hetente 2-3 napot üzemel, kifogástalanul. Köszönöm a kérdést, jó vétel volt, elégedett vagyok!"
 Köszönettel: Dr Cséri Tamás, Tapolca

"Az Önöktől vásárolt párátlanító a mai napig az előírtaknak megfelelően működik, a gépkönyvében megadott paramétereket a mai napig teljesíti, ezáltal a helységben a normál értékre csökkent a páratartalom.
Maximálisan elégedett vagyok a páramentesítő berendezéssel, és nyugodt szívvel ajánlom más vásárló részére is!" 
Varga Gábor

"Körülbelül egy éve vásároltuk Önöktől egy párátlanító készüléket, mivel a lakás külső szegleteiben és a bútorok mögött megjelent a penész. Egy ismerősünknél láttunk hasonló páramentesítő készüléket, akik nagyon dicsérték a gépet. Az Interneten találtam rá az Önök által forgalmazott ruhaszárítóra. Mi kimondottan ősztől tavaszig használjuk és meg vagyunk vele elégedve. Előfordul, hogy naponta egy helyiségből 5 liter vizet gyűjt össze. A téli hónapokban, amikor a ruhákat csak a lakásban lehet kiteregetni, nagyon praktikus. Ezúton is merem ajánlani mindenkinek, aki hasonló problémával küzd!"
Üdvözlettel: Németh Lajos
 
"Köszönöm érdeklődését, a vásárolt párátlanító remekül működik, és úgy érzem, már érződik is hatása.
Régi, kb. 100 éves, vegyes építésű házban lakom, melynél az ablakcserék után jelentősen megnövekedett a belső páraszint. nem is hittem, hogy ennyire.
A páramentesítő készüléknél az első napokban alig győztem a vizet öntögetni, de azóta érezhetően csökkent a páratartalom.
Köszönöm a remek készüléket." 
Tisztelettel
Stróbl József

"
A párafaló nagyon bevált. Teljesen más a levegő- és hőérzet a lakásban. A 65-70 %-os értéket sikerült leszorítani 50-55 % közé. Igaz ehhez napokig folyamatosan ment a páraelszívó, 25-30 liter vizet gyűjtött össze a lakásból. Aki régen épült (40év) házban, lakásban lakik, és hasonló problémával küzd, mint mi, annak csak ajánlani tudom."
Köszönettel:
Cseh Tibor

"Tisztelt Farkas úr!
A tavaszi, nyári hatalmas esők következtében többször is beázott szuterén-jellegű kis épületünk nem tudott kiszáradni, a legnagyobb nyári melegben is 90% feletti páratartalom volt benn. Persze, a beázás okát megszüntettük, de a pára maradt! A fakanalak is penészedni kezdtek!
Eredménytelen kísérletezések után jutottunk arra a döntésre, hogy beszerzünk egy párátlanítót.
Kb. 1,5 hónapja használjuk, az elején folyamatos üzemben, most már csak automatikus üzemben, kb. 55%-ra állítva a páramentesítő, napi 2-3 óra működéssel 58-60%-on tartja a nedvességet kb. 45 m"-en, két egymásba nyitott helyiségben.
Jó döntés volt, elégedettek vagyunk!"
Madar László

"
Néhány napja rendeltük önöktől a TROTEK TTK 50S páramentesítőt, amely már kb. 30 liter vizet ki is választott a lakásunk légteréből. Béreljük ezt a lakást és sajnos a tökéletes szigetelés és a műanyag nyílászárók miatt igen magas (70%) a rel. páratartalom, a szellőztetések ellenére is penészfoltok jelentek meg a lakásban. A párátlanító berendezéssel 60%-ra sikerült levinni egy nap alatt a rel. értéket. Egyelőre non stop működik - csendesen, megbízhatóan. Elégedettek vagyunk a termékükkel, kifogástalanul működik, pontosan úgy, ahogyan a weblapon leírták. Köszönjük a korrekt tájékoztatást, a pontos információkat, és a gyors kiszolgálást, valóban hasznos és jó vétel volt ez a típusú páramentesítő."
Köszönettel: Keserű Zsolt

"
Köszönöm a levelét, a párátlanító kiválóan működik már rengeteg párát gyűjtött össze. A csomagolás, szállítás megfelelő volt.
Szerintem a készülék a várt minőséget nyújtja. "
Szabadi Ferenc

"Az Önöktől vásárolt páramentesítő készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve.
A célból vásároltam, hogy megoldható legyen a ruha szárítás akkor is, amikor nincs lehetőség kint szárítani. A ruhák egy nap alatt megszáradnak, kellemes friss illatuk lesz és a falon nem folyik a víz, mint a ruhaszárító használata előtt. Bátran merem mindenkinek ajánlani, aki a páralecsapódással és a bár frissen mosott, mégis dohos szagú ruhaneműk problémájával küzd."
Kizmusné Fodor Katinka

"Nagyon örülök, hogy az Ön által ajánlott Trotec TTK 50S 18 l/nap típusú falszárító készüléket megvásároltam. Pár hete helyeztem üzembe, hihetetlen, hogy mennyi vizet gyűjt össze: azóta nem penészesedik, nem nyirkos a fal, szárazak a bútorok.  A sok nedvességtől felpúposodott parketta visszahúzódott, megszűnt a lakás dohos szaga, sokkal kellemesebb a levegő. Nagy reményeket fűztem hozzá, és nem csalódtam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett vagyok a párátlanító készülékkel és a kiszolgálással: megrendelés után a páramentesítő kiszállítása a megbeszélteknek megfelelően, pontosan és korrekten történt. Köszönöm és sok sikert munkájukhoz, másoknak pedig a vásárláshoz!"
Sipos Emma, Budakeszi

"Az Önöktõl vásárolt páramentesítő berendezéssel ezidág teljes mértékben meg vagyunk elégedve. Bevallom õszintén kétkedve fogadtam azokat a tulajdonságokat, amelyeket a leírások tartalmaztak. Rendkívül örülök, hogy hosszú évek óta először a fűtési szezon kezdetével egyidõben nem jelentek meg a penészfoltok a lakásban.
Köszönöm a lehetõséget:"

Makszin András

"Először is köszönöm, hogy a megígért időpontban megérkezett a páramentesítő! Továbbá az utánvételes postázás váratlan meglepetést nem tartalmazott, hiszen az összeg, a számla, valamint garanciajegy rendben volt! A párátlanító jól végzi feladatát, mert lakásunkban a 16 litert naponta összegyűjti. Ezt a mennyiséget  így nem az öt gyermekünk inhalálja, hanem megelégedésünkre a lefolyóban landol! Az elmúlt pár nap másik kedvező tapasztalata pedig az, hogy belépvén a lakásba normális levegő van az eddigi dohos pinceszag helyett! Üzembiztos páramentesítő készüléknek tűnik, de a 2 év garancia alatt ha bármi is történne vele, nem aggódok, mert az eddigi tisztességes hozzáállásukat bizonyára akkor is megtapasztalhatnám! Akik ilyen párátlanító után fognak érdeklődni, azoknak nyugodt lelkiismerettel fogom ajánlani Önöket!"
Köszönettel és Tisztelettel: motoros atya

"A kis ház  több napon át ázott a fagy miatt megrepedt vízcsőből. Természetesen mikor észrevettük megtörtént a javítás. A nagy gond a szárítás volt. Néhány nap alatt a fal számtalan helyen csúnyán bepenészedett. Az összes bútoron, ülőpárnákon már érezni lehetett a penész szagot.  A mesterek nagy vakolat bontást, újrafalazást javasoltak. Szerencsére kaptam két  jótanácsot. Az egyik azt javasolta, hogy a falat -és mindent ami lemosható- hypo-val mossuk le. Ez levitte a penészfoltokat, kifehéredett a fal.
A másik azt javallotta, hogy állítsunk be egy páramentesitőt. Ekkor vásároltam Önöknél. A zárt lakótérbe beállítottuk, a tartály helyett csövön át a lefolyóba folyattuk a vizet. Fantasztikusan jól dolgozott. Mikor elkezdtük a párátlanítást, a mért légnedvesség 80 % fölött volt. Egy hét után 70, majd a második hét után 60%-ra esett vissza. Összesen kb. egy hónapig szárítottuk így a falakat. Azóta már több helyen sikeresen használtuk a párátlanítót. Mindig bevált. Jó vétel volt. Köszönöm."

Mály István

"A párátlanító készülékkel tökéletesen meg vagyok elégedve! Sok páramentesítőt megnéztem, mielőtt választottam volna, hiszen nem kevés pénzről volt szó, de most már nyugodtan kijelenthetem, hogy megérte! Gyakorlatilag napi használatban van a páramentesítő a fürdőszobában, ruha szárításkor. Tökéletesen, viszonylag halkan működik, és szerintem nem elhanyagolható az energiafogyasztása sem! Összegezve nagyon elégedett vagyok a ruhaszárítóval, és a hihetetlen gyors kiszállítással! Azóta már rendeltünk Önöktől egy levegő tisztító berendezést is, az is tökéletesen működik! Nagyon sok vásárlót és sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz!"
Koch SzabolcsWebáruház

0.0724 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   optimális páratartalom    hőhíd    Párás ablak    Uszodai Párátlanítás    Talajvíz    vásárlóink    páramentesítők partner    Páramentesítés    Penész eltávolítása    elektromos párátlanító    elektromos páramentesítő    penészes fürdőszoba    penész a beépített szekrény fölött    daikin klíma, a tökéletes választás    a levegő páratartalom mérése    elektromos párátlanító készülék    trotec párátlanító készülék    párátlanítók otthonunk védelmében    ipari páramentesítő    trotec páramentesítő készülékről    daikin klíma akció    gazdaságos szobai páramentesítő    a páramentesítők karbantartása    praktikus párásító készülékek    ártalmas a penész a lakásban    a páratartalom mérő műszerek    légkondicionáló berendezés    a gazdaságos mobil klíma    a praktikus párásító készülékek    minőségi cipőszárító    _a páramentesítő használata    páramentesítő készülékek    párátlanító használatával    milyen párásító eszközök    páratartalom mérő eszközök    párátlanító készülékkel harc    _párátlanító készülék egészségvédő    _elektromos páramentesítő készülék    rémálma a penészes fal!    a megfelelő páratartalom    A penész eltávolítása    Párásító készülék    Penészmentesítés szakemberrel    Páramentesítő gép önnek    Milyen az ideális páratartalom?    Mi a relatív páratartalom ?    Párásító készülékek önnek    Mitől van penész a lakásban?    A Trotec páramentesítő    Mitől van penész a falon    A penészes fal kezelése    Fekete színű penész    Páramentesítő webáruházban    Mitől függ a páramentesítő ára    Az elektromos párátlanító készülék    Ha a túlzott párától a vizes fal    A túlzottan párás és vizes fal    A falpenész orvoslása    Elektromos páramentesítő készülék    A penész allergia    A páratartalom csökkentése    Daikin klíma akciók    Páratartalom és a penész    A páratartalom optimális mértéke    Mit lehet tenni a penészes ellen    Mekkora az egészséges páratartalom?    Ideális páratartalom a lakásban    Minőségi páramentesítők    Párásító gyerekszobába    Önnek való ipari páramentesítők    Elektromos párátlanító készülékek    A Trotec párátlanító készülékek    A Daikin inverteres klíma jellemzői    Levegő páratartalom    A párátlanító jó megoldás    A Trotec páramentesítő vélemények    Tudnivalók a penészes falakról    A penész és a páratartalom    Elektromos páramentesítő remek    Penész eltávolítása párátlanítóval    A párásító készülék a megoldás    A penészmentesítés rendkívül fontos    A páramentesítés házilag könnyen    Trotec páramentesítő remek addíció    Tisztítható a penészes ruha?    Ismerje meg a Daikin klímákat!    A levegő páratartalom mérése fontos    Elektromos párátlanító hordozható    A Daikin klíma akció kihagyhatatlan    Falszárítás Trotec párátlanítóval    Penész ellen ipari páramentesítő    A mobil párátlanítók praktikusak    A Trotec vélemények igen pozitívak    Páramentesítés házilag olcsón    Páramentesítő eladó az interneten    Mekkora a páramentesítő ár?    A Daikin klíma ár változó lehet    Páratartalom mérés nem maradhat el    Önnek fontos optimális páratartalom    Mit tehet a penészes fal ellen?    Törekedj egészséges páratartalomra    Párásító a száraz levegő ellen    A Daikin klíma ár változása    A páratartalom optimalizálása    A páramentesítés házilag segíthet    Ideális levegő páratartalom elérése    A párátlanító megóvja a penésztől    Penészfoltok ellen párátlanító    Nyári hőség ellen Daikin inverteres    A Daikin klíma akció lehetősége    A magas levegő páratartalom    Nálunk párátlanítók is rendelhetőek    Páramentesítővel szabályozható    Áruházunk párásító készülékekkel    A penész a lakásban nagyon    A Trotec páramentesítővel    A páramentesítő készülék árak    Nyirkos ruha, penész    Elektromos párátlanító úgy működik    A Daikin klíma árak    inverteres klíma jó választás    Új és profi páramentesítő    A páramentesítő ár több    A páratartalom csökkentése sosem    páratartalom a lakásban könnyen    Nagy teljesítményű Trotec    A párátlanítók rendszeres használat    A páramentesítők internetről    A párásító készülékek is nagyon    Ezért ajánlott a szobai párásító    relatív páratartalom fogalma    előnyös az inverter klíma    Trotec párátlanító ajánlása    páramentesítő fontossága    Mikor fontos a párásító berendezés    fontos a páratartalom mérése    légtisztító párásító berendezéssel    Páramentesítő készülék a penész    Páramentesítés házilag egyszerűen    Páramentesítés a fókuszban    akkor Trotec páramentesítő    penészes fal kezelése házilag    Párátlanító készülékek a mi    A párátlanítás praktikái    klíma, megfizethető áron    Levegőtisztító berendezés lelke    Páramentesítő a fókuszba    Daikin inverteres klíma    ideális páratartalom a szobában    Elektromos páramentesítővel    Ideális páramentesítés házilag    Tegyünk a falpenész    Daikin klíma ár    Górcső alatt a klíma    Daikin klíma a megbízható    Párásító készülékkel az ideális    A legjobb penészgátló    Párátlanítás házilag    Páramentesítők, az otthonok    Ideális szobai párásító    Célkeresztben a páratartalom    Mobil klíma előnyei    ideal_paratartalom    Az adszorpciós párátlanítók    Szélturbinával otthonában    Páramentesítő gép pozitívumai    Lényeges az ideális páratartalom    Párásító készülék gyerekszobába    Vizes fal szigetelése    Penész allergia tünetei    Páratartalom a gyerekszobában    Ha párátlanító eladó    Páramentesítő készülék, a páratlan    Mobil klímával a felfrissülés
lábléc